Termeni si conditii

I. Despre Noi
Serviciul este oferit de S.C. DCONCEPT CREATIVE STUDIO S.R.L. cu sediul in Str. Theodor Burada, Nr. 12, Etaj 1, Bucuresti inmatriculata in Registrul comertului sub nr.J40/1308/2016, avand cod unic de inregistrare 35561421, denumita in cele ce urmeaza Societatea.

Clientul ne poate contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin posta la adresa de corespondenta: Str. Theodor Burada, Nr. 12, Etaj 1, Bucuresti

Prin e-mail la urmatoarele adrese:
[email protected] – pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata, metode de livrare, cereri money back, etc.;
[email protected] – pentru initiere colaborari si parteneriate.
Prin telefon la numarul: +40 722 545 350

II. Despre Monarchjw.com
Monarchjw.com este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate pe site. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site,telefon(+40 722 545 350), Facebook Messenger sau Whatsapp.

III. Proprietatea Intelectuala
Continutul si designul Monarchjw.com , precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis de client prin e-mail sau furnizat de catre client prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu sunt permise utilizarea, reproducerea sau utilizarea de materiale Monarchjw.com fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Utilizatorul nu poate folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale Monarchjw.com fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a Monarchjw.com, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul Monarchjw.com intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

IV. Inregistrarea ca utilizator
Site-ul Monarchjw.com poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului Monarchjw.com sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, clientul va trebui sa se inregistreze ca utilizator (sa creeze un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a Monarchjw.com si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, utilizatorii sunt rugati sa le verifice periodic. In conditiile in care utilizatorii/clientii nu mai sunt de acord cu prevederile acestora, acestia sunt rugati sa nu mai acceseze/foloseasca serviciile Monarchjw.com .
In timpul folosirii acestui Site, utilizatorii sunt responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul de utilizator, creat pe Site si sunt de acord sa isi asume responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul de utilizator, creat pe Site.
Monarchjw.com poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de Monarchjw.com . Daca utilizatorul are mai putin de 14 (paisprezece) ani, acesta poate achizitiona produsele Monarchjw.com, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.
Monarchjw.com isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

V. Datele Personale
Prin inregistrarea ca utilizator al Monarchjw.com clientului ii vor fi solicitate o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de e-mail, data nasterii, dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea clientului ca utilizator al serviciului Monarchjw.com . De asemenea, pentru abonarea la newsletterul sau alertele Monarchjw.com va clientul va trebui sa furnizeze o adresa de e-mail valida precum si alte date necesare pentru finalizarea procesului de inregistrare sau abonare pe site-ul Monarchjw.com . Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de Monarchjw.com, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii clientului.

VI. Procedura de cumparare
Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe Monarchjw.com este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
– identificarea si alegerea produselor
– inregistrarea clientului ca utilizator al Monarchjw.com (nu este obligatorie crearea unui cont pentru a plasa o comanda)
– efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza online cu cardul sau ramburs, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005.
– livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe Monarchjw.com, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

VII. Cum cumpar

VII.1. Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe Monarchjw.com reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

VII.2. Metode de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: plata online cu cardul pe site, transfer bancar sau numerar/cash la livrare. Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi (detalii in cap. VII.2.1). Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea.

VII.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul Monarchjw.com prin transfer bancar/ordin de plata?
Clientul poate cumpara produse prin Monarchjw.com urmand 3 pasi:
a. Clientul selecteaza produsul pe care doreste sa-l achizitioneze si apasa pe linkul „Adauga in cos”.
b. Clientul selecteaza cosul de cumparaturi si apasa pe linkul „Plaseaza comanda”
c. Clientul Introduce/confirma datele sale personale.
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre client. Clientul/Utilizatorul este rugat sa completeze corect formularul si sa indice persoanele catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa contacteaza clientul si sa il informeze asupra starii comenzii sale. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, clientul indica acest lucru prin debifarea optiunii. Adresa pentru livrare este aceeasi cu adresa de facturare de la sfarsitul formularului. Clientul alege metoda dorita de plata si confirma datele alegand „Plaseaza comanda”. Daca adresa de livrare, sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe care clientul le are inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, acesta trebuie sa introduca datele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva. Daca utilizatorul alege metoda de plata Transfer bancar/ordin de plata, acesta va primi prin e-mail o factura cu toate datele privitoare la comanda initiata, urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt termen. In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, clientul trebuie sa mentioneze la sectiunea Detalii de plata a ordinului de plata, numarul facturii primite prin e-mail, care reprezinta confirmarea comenzii plasate. Dupa efectuarea platii prin transfer bancar/ordin de plata, clientul este rugat sa trimita o confirmare de plata la adresa [email protected] , in maximum 24 de ore.

VIII. Descrierea si returnarea produselor
Monarchjw.com depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, Monarchjw.com nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de Monarchjw.com este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 130/2000.

In cazul in care clientul intelege sa valorifice acest drept acesta are urmatoarele obligatii:
– de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala clientului
– de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care a fost livrat.
Consumatorul nu poate returna urmatoarele produse achizitionate, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:
– certificate de garantie extinsa;

IX. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut
Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. Monarchjw.com isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe Monarchjw.com, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe Monarchjw.com, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale Monarchjw.com .
Monarchjw.com are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. Monarchjw.com nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. Monarchjw.com are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

X. Forta Majora
Monarchjw.com, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre Monarchjw.com nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Monarchjw.com . Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la Monarchjw.com, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Monarchjw.com, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

XI. Publicitatea
Monarchjw.com poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea Monarchjw.com si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

XII. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale
Monarchjw.com respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: [email protected], sau sa ne contactati la numerele de fax si telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

XIII. Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de Societate prin intermediul Monarchjw.com sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii si conditiile Monarchjw.com se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Activ System International. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

XIV. Prezentarea ofertei
Monarchjw.com isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul Monarchjw.com, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul Monarchjw.com au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul Monarchjw.com au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

No products in the cart.